Έναρξη σεμιναρίων Photoshop

16 Δεκέμβρη 2015
0 σχόλιο(α)
blog-post-1-img Έναρξη σεμιναρίων Photoshop

Για το σεμινάριο

Εδώ και 2 εβδομάδες περίπου έχουν ξεκινήσει μαθήματα στο Adobe Photoshop CS5, διάρκειας 30 ωρών, ήτοι περίπου 10 εβδομάδων (3 ώρες / εβδομάδα). Ιδανικό βοήθημα / εφόδιο για όποιον ασχολείται με γραφικά, φωτογραφία, σχέδιο, design γενικότερα. Μάθετε να δημιουργείται γραφικά και ταινίες από την αρχή, να επεξεργάζεστε και να ρετουσάρετε φωτογραφίες με φίλτρα και εργαλεία που χρησιμοποιεί όλος ο σύγχρονος κόσμος. Ειδικές τιμές για φοιτητές, για περισσότερες πληροφορίες, μπορείται να δείτε από κοντά το διαφημιστικό κάνοντας κλικ στην εικόνα από πάνω.

Πληροφορίες και Syllabus

Το Adobe Photoshop είναι ένα πρόγραμμα ψηφιακής επεξεργασίας εικόνων που επιτρέπει στον χρήστη μεγάλο αριθμό διορθώσεων, με απόλυτη ακρίβεια και έλεγχο αποτελέσματος.

Παράλληλα, του δίνει τη δυνατότητα να εκφραστεί δημιουργικά, με μεγάλη ελευθερία επεμβάσεων και αλλοιώσεων στην αρχική εικόνα, κάνοντας μια ανύπαρκτη λήψη να φαίνεται απολύτως αληθινή.

Με μια μεγάλη γκάμα εντολών και εργαλείων, δίνει τη δυνατότητα στον επαγγελματία φωτογράφο ή γραφίστα να επέμβει, να διορθώσει, ή και να μεταμορφώσει ριζικά την αρχική εικόνα, ανάλογα με τις απαιτήσεις του. Αλλά και για τον ερασιτέχνη είναι προσιτό, αφού του επιτρέπει, με απλές κινήσεις, να πάρει μια καλύτερη ποιότητα στην εικόνα του.

Η ευελιξία του στη διαχείριση & επεξεργασία πολλών μορφών εικόνων (αρχείων) , το κάνει ελκυστικό και απαραίτητο βοήθημα για κάθε επαγγελματία του χώρου.

Η εκμάθησή του είναι εύκολη, αφού το περιβάλλον εργασίας του είναι οικείο & παρόμοιο με κάθε πρόγραμμα της Adobe. Συνεργάζεται με Windows ή Mac.

Κατεβάστε το Syllabus από εδώ

Tags

Επεξεργασία εικόνας
Photoshop
Σεμινάριο
Adobe
Μαθήματα
Βελτίωση εικόνας

Για τον συγγραφέα

person1

Είμαι άτομο με ζήλο και όρεξη για δουλειά. Έχω εργαστεί τα τελευταία 6 χρόνια ώς freelancer web designer / developer, έχοντας δουλέψει με πολλούς πελάτες από διάφορα backgrounds, στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Έχω επίσης ασχοληθεί με την εκπαίδευση ενηλίκων και ανηλίκων για περισσότερο από 4 χρόνια. Μπορείτε να βρείτε το πλήρες βιογραφικό μου σε ηλεκτρονική μορφή κάνοντας κλικ εδώ

Σχολιάστε το άρθρο