Κατασκευή και σχεδιασμός παραθύρων

Το βίντεο αυτό αποτελεί τη συνέχεια μιας σειράς tutorials / online μαθημάτων για την δημιουργία παιχνιδιών με την πλατφόρμα Unreal Engine 4.0. Πρόκειται για το δεύτερο μέρος της σειράς, στο οποίο συνεχίζουμε τη δουλειά που είχαμε κάνει στο προηγούμενο μάθημα, σχεδιάζοντας και τοποθετώντας παράθυρα στο σπίτι / κτήριο που τοποθετήσαμε στο επίπεδό μας. Προτείνεται προφανώς να παρακολουθήσετε το 1ο βίντεο αυτής της σειράς πρώτα για καλύτερη κατανόηση.

Unreal Editor

Πρόκειται για τη μηχανή κατασκευής video games που κατασκεύασε και χρησιμοποιεί η ίδια η Epic για τα δικά της παιχνίδια. Βρίσκεται αισίως στην έκδοση 4, η οποία επιτρέπει τη δημιουργία πολύ εντυπωσιακών επιπέδων, με φωτισμό, φυσική, collision (συγκρούσεις), αντιπάλους, υποστήριξη πολλαπλών παικτών, δικτύου και πολλά άλλα. Δεν είναι βέβαια δυνατό να καλύψουμε όλες τις δυνατότητες της εφαρμογής στα πλαίσια αυτής της σειράς tutorials, εξάλλου υπάρχει άπειρο υλικό online για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί πιο σοβαρά.

Tags

Video Games
Unreal Editor
IEK
Tutorials
Level Design

Για τον συγγραφέα

person1

Είμαι άτομο με ζήλο και όρεξη για δουλειά. Έχω εργαστεί τα τελευταία 6 χρόνια ώς freelancer web designer / developer, έχοντας δουλέψει με πολλούς πελάτες από διάφορα backgrounds, στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Έχω επίσης ασχοληθεί με την εκπαίδευση ενηλίκων και ανηλίκων για περισσότερο από 4 χρόνια. Μπορείτε να βρείτε το πλήρες βιογραφικό μου σε ηλεκτρονική μορφή κάνοντας κλικ εδώ

Σχολιάστε το άρθρο