Από το παλιό στο καινούργιο

Το παλιό μου site, με εξυπηρέτησε αρκετά. Το κακό είναι ότι είχα την έμπνευση να το δημιουργήσω σε flash, το οποίο "έφαγε πόρτα" από την apple, και γενικά πάει για απόσυρση. Έτσι, εδώ και περίπου ένα μήνα ετοιμάζω το νέο, με στόχο κάτι πιο σταθερό, επεκτάσιμο, και συμβατό με τις τρέχουσες τεχνολογίες (tablets, κινητά, touch screens, responsiveness, κτλ).

Χρησιμοποιώντας javascript και ajax, το νέο site φορτώνει πολύ γρήγορα, ενώ εξακολουθεί να είναι ανιχνεύσιμο από τις μηχανές αναζήτησης και τα crawlers. Επίσης, χρησιμοποιεί τη νεότερη HTML5 και CSS3, για εφέ κίνησης, και άλλες γραφικές βελτιώσεις. Ελπίζω να σας αρέσει, αφήστε αν θέλετε και κάποιο σχόλιο από κάτω, είτε θετικό είτε αρνητικό, είμαι ανοικτός σε κριτική.

Στη συνέχεια

Αν και σε πρώτη φάση, η ιστοσελίδα είναι αρκετά πλήρης σε περιεχόμενο, στοχεύω να την εμπλουτίζω σε τακτά χρονικά διαστήματα με νέο περιεχόμενο, όπως tutorials σε Photoshop, Unreal Editor, Web Design αλλά και streaming video games, όπως Hearthstone. Κοινώς, αυτή είναι μόνο η αρχή!

Tags

jQuery
Photoshop
HTML5
CSS3
AJAX
PHP

Για τον συγγραφέα

person1

Είμαι άτομο με ζήλο και όρεξη για δουλειά. Έχω εργαστεί τα τελευταία 6 χρόνια ώς freelancer web designer / developer, έχοντας δουλέψει με πολλούς πελάτες από διάφορα backgrounds, στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Έχω επίσης ασχοληθεί με την εκπαίδευση ενηλίκων και ανηλίκων για περισσότερο από 4 χρόνια. Μπορείτε να βρείτε το πλήρες βιογραφικό μου σε ηλεκτρονική μορφή κάνοντας κλικ εδώ

Σχολιάστε το άρθρο